About

„În plus, n-am fost niciodată la înălțimea tristeților mele.” – Emil Cioran într-una din scrisorile lui către Jeni Acterian

12 gânduri despre „About

  1. Azi am dat din intamplare de blogul tau si e foarte interesant. La fel ca si tine am zis ca nu o sa postez pe blogul propriu despre ceva anume insa , daca mai uit peste ce am scris, realizez care in mare lor parte articolele sunt proteste mai mici sau mai mari.

  2. Sant un muzician cu atestat din Ardeal.Scuze pentru deranj.Am scris un proiect de scenariu pentru un film muzical in trei prti care va avea 15 cantece create de mine.Te rog daca stii un scenarist bun care sa scrie dialogurile te rog da-mi un mesaj la davidioan09@yahoo.com
    Poate fi un mare succes daca va ave ca temei actiune suspansu si erotismul intr-o cooproductie cu americanii si francezii.Noi nu mai avem o industrie si piata cum au ei.La noi televiziunile au indobitocit un popor intreg. O zi minunata. Cu stima,Ioan David-minnesanger.

  3. deci: suspans și erotism în coproducție cu americanii și francezii. Sună … într-un fel. Presupun că deja ați tratat cu americanii și francezii și sunt de acord, nu?

  4. Te rog cere o copie de la doamna Prof.Ana Magineanu ori de la Maia Morgenstern.Cred ca am scris destul de citet=un proiect=.Mai are nevoie de cineva care sa acrie dialogurile si ai da forma finala,ca si coscenarist.In final ma refeream si la o cooproductie dar si la ceea ce au ei in acest domeniu.Scuze de deranj,si iarta nonconformismul meu.

  5. Aferim de așa articol. De fapt, este greșit să-i spun articol, fără să exagerez calitatea critică a scrierii, aș putea spune că e ca o operație pe creier. Creierul unei civilizații. Ori cât de ciudat ar părea, o necivilizație se judecă de la opincă nu de la vlădică. Acolo se vede mai bine ethosul.

    Mi-a plăcut scrierea ta și am să citesc și ultimele părți. Zilele acestea am participat la o discuție pe un forum unde cineva, pentru cei care vor să-și facă o idee despre mentalitatea rușilor, l-a amintit pe Custine și cartea sa ”Scrisori din Rusia” . Sigur că s-au trezit și niscai rusofili să sară repede cu gura deși nici pe Custine nu l-au citit și am senzația că și Volga au văzut-o doar la televizor. În fine, ideea este că am să iau un citat de aici și linkul postării să le arăt rusofililor cam cum e cioara de pe gard la care visează.
    Mă voi întoarce cu comentarii, dacă nu deranjez, la celelalte două părți ale povestirii tale.

    P.S. Am încercat să-ți las acest comentariu la postarea Amenințarea rusă dar nu știu de ce nu mi-a luat comentariul acolo.

    • Ciudat. Am filtru pentru comentarii, dar asta înseamnă doar că ar fi trebuit să primești un mesaj gen: ”comentariul dvs așteaptă să fie aprobat.”

      • Nu, pur și simplu nu puteam posta. Puteam scrie fără probleme în căsuța de mesaje, dar sub căsuță nu-mi apărea avatarul meu și butonul de send. Cine știe…probabil că a fost o eroare de wordpress

Lasă un comentariu