100 % ce, robert turcescu?


 

100% pe surse din serviciile de informații?
100% manipulare?
100% ipocrizie?
100% prefăcătorie?
100% o carieră construită pe… nemuncă, necinste, necolegialitate?
100% aservit unor interese chiar dacă azi, ele sînt coincidente cu ale mele?
100% NU ești jurnalist ci altceva?

100% ce, Robert Turcescu? În cîteva săptămîni ai avut o revelație, o epifanie chiar, te-ai însurat, ți-ai revenit și te-ai întors la muncă? dar ești un zmeu, pasă-mi-te, alții nu fac atîtea în 10 ani.

*
să-ți fie rușine, robert turcescu, rușine! că nu-ți e absolut deloc. nici dacă mai auzi de 1000 de ori să-ți fie rușine n-o să-ți fie rușine. că n-ai calitatea asta.
*

cît despre reacția entuziastă a talibanilor de dreapta, ce să mai zic? că ofițerul nostru acoperit e bun și ofițerul lor = ponta, e diavolul în persoană? asta să zic?

ba, mersi.

uite de aia sîntem niște ratați: că nu sîntem în stare să sancționăm și să îndreptăm nimic. merge și așa, numai să fie în gașca noastră și nu a lor.

Reclame

4 gânduri despre „100 % ce, robert turcescu?

  1. Politicienii români nu au renunţat doar la doctrine, ci la orice urmă de moralitate. Acest fapt este posibil datorită unei societăţi la fel de imorale. Dacă aş fi o persoană religioasă, aş face referiri la apocalipsă.

  2. Desi nu eram, un ..fan al lui Turcescu (nu prea mai sunt fan nici al creatorilor de arta ori intelectuali – fata de care aveam, pe vremuri, astfel de ..apucaturi), avand extrem de multe semne de intrebare asupra ziaristilor romani, ca oameni, ca profesionisti care ar mai avea vreo deontologie, vreo axa morala, vreo ..apucatura profesionala in care sa nu intre, ca rest/lest contravaloarea ratelor la case si masini bengoase, platite de patroni cu interese majore, economice si politice, ma numaram, totusi, printre cei care il mai ascultau, din cand in cand (nu neaparat dandu-i bile albe la final …) pe musiu turcescu. Insa, cand l-am vazut cat de senin anunta el ca a fost ofiter acoperit, coroborat cu aceeasi seninatate cu care se jura pe Biblie aproape, cum ca nu are livret, ca nu a facut armata – astfel incat Oprea nu-l putea face ofiter (acum vreo doi ani, cand transpirase dobritoian aceasta informatie pe la antenele boante ale felixului), personajul asta a devenit complet NUL. Din punctul meu de vedere nimic din ce spune ori va mai spune nu mai poate fi luat in serios! Nu pentru ca ar fi fost ori ba ofiter acoperit de spertzuri pe la un minister spertzuiash, ci pentru ca si-a expus aceeasi fatza, asa-zisa onoare, spunand doua lucruri complet diferite, mintind cu .. onoare, sa spun astfel.
    Ori, mai ales in presa, asta mi se pare de neconceput.
    Poate intra in politica dintru care s-a nascut si astfel si-a facut si el ucenicia dambovitzeneasca …
    Altcum, e oneros si faptul ca serviciile nu s-au dezbarat de vechile obiceiuri, cautand „acoperiti” si in presa (poate si in celelalte domenii, care nu au nici in clin nici in maneca cu secretele de stat, ci doar cu cele de … grupuri de interese).
    PS Modul cum el insusi si-a trait viata dupa „eveniment”, imi da impresia ca e un simplu cabotin, care a intrat in jocul unui regizor la fel de cabotin, impreuna gaurind tteasta lui Yorick …

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s