cateva lucruri pozitive, ieri


1. Judoka Alina Dumitru a luat medalia de argint la JO Londra 2012. Si NU s-a dus la vot. Drept pentru care a fost admonestata si jignita de Badea si Ciutacu. (Obraznicia, nesimtirea, iresponsabilitatea antenistilor se inscriu la capitolul „cele mai negative lucruri care se intampla azi, in Romania”. Huo Mircea Badea & Ciutacu! Ce ati facut voi bun vreodata? Dar nu vreau sa vorbesc despre aceste lucruri azi.)

2. O foarte haioasa echipa olimpica de polo i-a batut pe englezi cu 13-4 … de le-a sunat apa in cap :). Vorba vine … bine, in acest context. De retinut ca echipa olimpica a Marii Britanii are un antrenor roman: Cristian Iordache si echipa romaneasca are un antrenor roman de etnie maghiara Kovacs Istvan. Care a declarat ca atunci cand romanii vor juca cu maghiarii el va fi roman in suflet. BRAVO! (foto: Istvan Kovacs)

English: Cătălina Ponor at 2007 World Artistic...

Cătălina Ponor at 2007 World Artistic Gymnastics Championships in Stuttgart, Germany, 9 september. (Photo credit: Wikipedia)

3. Echipa de gimnastica feminina a Romaniei s-a calificat in finala pe echipe.  Fetele noastre dragi, de care jurnalistii isi aduc aminte doar in timpul unor astfel de competitii, s-au calificat si la individual compus, si la aparate. FELICITARI din toata inima: Cătălina Ponor, Sandra Izbaşa, Larisa Iordache, Diana Bulimar, Diana Chelaru!!

4. Baietii au fost mai slabi, totusi, gimnastul Flavius Koczi s-a calificat în finale la sol si sarituri, după concursul de calificari.

5. Am vazut niste sabreri foarte interesanti … Florin Zalomir si Tiberiu Dolniceanu (nu auzisem de ei pana ieri, thanks for nothing presa din Romania!). Bravo lor!, chiar daca n-au urcat pe podium in final.

6. Si , last but not least, NU, referendumul pucistilor NU a fost validat. BRAVO Romanilor care NU s-au dus la vot! Bravo romanilor de etnie maghiara care au boicotat in unanimitate aceasta rusine! Bravo observatorilor independenti si reprezentantilor PDL agresati fizic si verbal in sectiile de votare! Va felicit ca NU v-ati lasat intimidati! Va felicit pentru curaj! Sa NU ne fie frica … sa NU va fie frica! Pe noi NU ne reprezinta Ponta & Co., dupa cum el singur a declarat azi, in mai multe randuri. El se va ocupa doar de cei 8000000 de votanti/participanti al referendum. (Dintre care un milion au votat impotriva suspendarii iar opt sute de mii – un milion sunt voturi fraudate, in special cele din urnele mobile, mentionate de Dan Sova. Asa ca, dintr-o data, din opt milioane s-au facut sase).  Mda. Ce-ar fi sa ne lase pe toti in pace?

Un gând despre „cateva lucruri pozitive, ieri

  1. Ce inversunata ai fost cu acele NU-uri 🙂
    Fresh update: Romania are 9 medalii (2 aur, 5 argint, 2 bronz)
    Aur: Alin Moldoveanu – puşcă aer comprimat 10 m, Sandra Izbaşa – gimnastică, sărituri
    Argint: Alina Dumitru – judo, cat. 48 kg, Corina Căprioriu – judo, cat. 57 kg, Roxana Cocoş – haltere, cat. 69 kg, echipa masculină de sabie, Cătălina Ponor – gimnastică, sol
    Bronz: echipa feminină de gimnastică, Răzvan Martin – haltere, cat. 69 kg

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s