obsesii erotico-scatologice


fara prea multe comentarii, fragmente din „opera” noului redactor sef al Academiei Catavencu, Denis Dinulescu:

AVERTISMENT: cele ce urmeaza nu-s pentru ochii si urechile celor sub 18 ani, desi, unii dintre ei vorbesc la fel de urat si pe strada si acasa!

„Dromichete unde eşti / Mie pula să-mi beleşti / Că romanii-s în zăvoi / Apucam-ar de un coi” – (Cele zece neveste ale lui Oedip, editura Semne, 2007)

sau:

„Soarele a răsărit / Vai ce căldură / Pe mine mă doare / Direct în pulă” – (Cele zece neveste ale lui Oedip, editura Semne, 2007)

sau:

„Din 21?/ Da, bă, blonda pe care ai agăţat-o în staţie la Bucur/ A, da, gata. Şi? I-aţi pus-o? /Normal, era pe roşu, tâmpita.”
*
wow, da! ACUM o sa se vanda Academia Catavencu! Daa … daaaa … 🙂 🙂 🙂 Pentru asta ati dat 800000 de euroi? Pentru cateva zeci de euro obtineati niste scuipaturi si niste injuraturi mai acatarii de la jumatate din cei care trec pe strada.  Pana la urma exista dreptate pe lume 🙂 🙂 🙂
*
Incalificabil.
*
dar i se potriveste de minune lui Adrian Rus – directorul presei lui Adamescu – si echipei lui tinere si pline de voiosie. Este exact talentul care le mai lipsea.
*
:)))))))))))

Anunțuri

2 gânduri despre „obsesii erotico-scatologice

  1. :)))))

    De ce nu ai cuvinte? Asta e nivelul presei din Romania. Acest om tocmai a fost avansat redactor sef al revistei Academia Catavencu, candva „un nume” in presa post decembrista. Probabil pentru talentul lui la scris, pe care-l vezi in cele 3 mostre de mai sus. Sunt sute de exemple in „opera” lui, de acelasi gen, dar n-aveam de ce sa imi poluez intr-asa masura blogul

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s