nu-ti pierde timpul anul asta


… cu filmul Calatoriile lui Guliver. Acela nou, 3 D, cu Jack Black, grobian si osanzos in chiar rolul vestitului personaj. Cred ca scenaristii de la Hollywood s-au hotarat sa-si bata joc de spectatorul mediu american, descriindu-l a la o bascalie romaneasca (si intruchipandu-l in erou tip antierou): average, gras, libi, cam tamp, looser, incapabil sa scrie 3 randuri originale despre un subiect, incapabil sa-si arate predispozitiile romantice; preocupat mai degraba de jocuri video decat de munca … sau sex, sau orice altceva, mincinos, prefacut, extra las, imbracat derizoriu si cheap, vanitos la culme, incapabil sa duca o sarcina la bun sfarsit, decat in cazuri exceptionale, eventual dupa ce distruge aproape tot viitorul Liliputului in care ajunge beat, inconstient si bineinteles accidental. Jonathan Swift n-a scris asa ceva. Va garantez, am verificat. Nu exista femeie care sa se indragosteasca de un asemenea specimen; oh, in afara acelora cu standarde extrem de scazute. Daca ii credeti pe scenaristii americani inseamna ca in fond, va meritati soarta.

… cu filmul „Viata asa cum e” … e ca si cum cum v-ati duce la un rezumat prost al tuturor filmelor siropoase vazute inainte, scris de unii care s-au intrecut pe sine in a fi neinspirati si a nu aduce nimic nou in scenariu. Plus ca orice femeie sanatoasa la cap ar alege intre un doctor chipes si realizat si un un Cassanova de profesie … DOCTORUL, fireste!!!

… raspunzand agresiunilor verbale ale Bucurestenilor, care mai nou se aud asa, tam-nesam. Pe aici s-a raspandit un virus oarescum letal: iti omoara neuronii dar iti lasa corpul in viata. Marlania extrema e primul simptom de netagaduit.

… cu uitatul la teveu incercand sa-ti dai seama cine spune adevarul. Toti mint.

… cu majoritatea ziarelor si revistelor. In afara de vreo 2-3 exceptii, si acestea mint, prezinta advertoriale sub forma de articole si manipularile patronilor sub forma de sfaturi benevole si avizate.

… cu razbunarile personale, invidiile, geloziile si mania. Sunt pacate capitale fie ca esti crestin fie ca nu ………..

… cu oamenii care nu te merita, nu te respecta, nu sunt deloc pe aceeasi unda cu tine, iti consuma doar energia si nu iti aduc absolut nimic in viata

… cu obiceiurile proaste care-ti consuma timpul. Nu exista nimic pe lume care sa inlocuiasca asa ceva; e singura resursa neregenerabila.

… cu cititul nesfarsit al horoscoapelor: ori se indeplinesc ori nu, parca tot incontrolabil e.

… si revin.

Reclame

Un gând despre „nu-ti pierde timpul anul asta

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s