pe fostii dizidenti ii bate Vantu


pe o parte din foștii dizidenți, „mari” anticomuniști, nume mari cu care ne mîndream o dată, și aici mă refer în special la Dinescu și Hurezeanu … pur și simplu i-a bătut vîntu’n cap direct. Și le-a răvășit mințile. Ajutat desigur și de Banu’ Ochiu’ Dracu’ … Ce să mai zic, ce să mai zicem azi de mîndria noastră anticomunistă, de reduta rezistenței noastre care prin cîțiva reprezentați s-a făcut praf și pulbere aseară la auzul veștii că Vântu a fost închis?

Aoleu și va(o)leu! Ce-o să mai facă ei? Unde o să se mai dea în stamba și-n gargară ieftină și bună mai degrabă de-o crîșmă de cartier pe bani muulți, muuulți? Că în estimp le-o fi secat și izvoru’ de talent, dacă l-or fi avut vreodată. Ce-o să mai facă ei de acuma? Dacă se sparge gașca de acolo, cine îi mai angajează?
*
Nu vreau să mă iau de leprele care-s angajate pe post de ziariști în astfel de locuri, căci măcar alea s-au vîndut pe față, ca fetele de pe centură, da’ ăștia, super-ipocriții ăștia, sub masca verticalității, a ‘telectualității au pus și ei osu’ cum au putut de bine la virusarea în masă a absolut tot ce înseamnă mass media. La prostirea și îndobitocirea românilor.

Huo Dinescu și Hurezeanu! Bleah
*
Măi Vântule, pe de altă parte, la cît de lamentabil te-au apărat după cîte milioane ai băgat în ei eu i-aș da pe TOȚI afară cînd aș ieși din pîrnaie. Nu s-au descurcat deloc, să știi. Mai degrabă îi cresc cota lu’ Băse’ prin cît de penibili sunt. Angajează-ți frate o armată de profesioniști să te scoată basma curată, nu buimăciții ăștia cu aere de maximi intelectuali idiotizați și perplecși care abia îngăimau o vorba bine argumentată.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s