Opera Rahova


„opera Rahova” – este o sintagma care deja s-a instalat într-un anume grup de oameni. „Bine ca avem opera Rahova” – e oftatul de uşurare după un spectacol prost la Opera Romana când îţi aduci aminte ca ai bilete în perioada următoare la Opera Rahova.

*

„Opera Rahova” – înseamnă acele transmisiuni live de la MetOpera din New York – numai bune ca sa-ţi dea nişte repere despre cum trebuie sa sune şi sa arate o opera adevărată. Ultimul spectacol văzut de mine (ieri) – Hamlet – a fost, pe cât de greu, pe atât de bun. Cu decor aproape inexistent – dar inexistentul ala foarte inteligent şi expresiv construit (aviz regizorilor mega-ultra-amatori de la noi) – cu voci de excepţie – cu asta trebuia sa încep – cu artişti care şi joaca, nu numai cântă excepţional – MetOpera, vizibila la noi tocmai în Rahova, ne da o lecţie de profesionism.

*

Simon Keenlyside – foarte, foarte bun în rolul lui Hamlet. Un exemplu chiar şi pentru actori! Si foarte arătos dealtminteri 🙂

2 gânduri despre „Opera Rahova

    • Poti vedea transmisiuni live de la Metropolitan Opera la mall-ul din Rahova – „noi” ii spunem deja Opera Rahova – Liberty Center. Stagiunea „in direct’ incepe mi se pare pe 19 septembrie, poti sa-ti faci dinainte rezervari la spectacolele pe care vrei sa le vezi si sa-ti cumperi biletul in ziua spectacolului. Vine destul de multa lume, e foarte civilizat si din punctul meu de vedere spectacolele sunt absolut magnifice.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s