femeia muta


oareşicum în surdina ascult radioul împreună cu colegul meu de vis-a-vis, el are boxe, ergo, ne este superior şi în fond a devenit un DJ local. Noroc ca e cumva sensibil la sugestiile noastre asa ca ascultam un post de radio rezonabil, nu ceva ZU-per naspa.

şi iaca asa îl aud pe unul din fraţii Vintila, habar n-am care, citind mesajele unor ascultători, fiecare spunând ce ar inventa şi dez-inventa în viata lui = cu efecte în viata tuturor.

*

pai şi unu zice c-ar inventa femeia muta.

*

pai zic şi io atunci. Daca maximum cu care poţi relaţiona este o femeie muta … cât de dezvoltat mental eşti tu? Poate nu eşti în stare sa porţi o conversaţie? Si atunci preferi o femeie muta ca în fata ăleia crezi ca n-ai sa te faci de ras? N-ai mai citit o carte din liceu şi la filme nu te uiţi pentru ca adormi? Crezi ca bicepsul e muşchiul cel mai important din corp?  Sau cu ce tip de femei de înconjori dacă le dispreţuieşti atât conversaţiile? Poate ţi se mai spune Iri Columbeanu? Poate ţi-ar sta mai bine lângă un animal, deşi şi acela s-ar putea sa miaune, sa latre, sa chiţăie, sa behaie, sa cucurigaie.

*

Am mai auzit …”chestia” asta de câteva ori în viata. Niciodată n-am înţeles-o. Nu as putea sta lângă o persoana muta, la figurat, nu la propriu. Sigur, nu as rezista prea mult nici lângă un idiot care-mi spune cretinisme, lângă un blazat morocănos căruia nu-i mai place nimic, ma rog lângă unii care debitează exclusiv platitudini. Langa unu’ care n-a mai citit o carte din liceu si zice ca el citeşte pe net (deobicei anunţuri matrimoniale 🙂 ) . Dar nici fără comunicare, pe multe nivele şi satisfăcătoare pentru ambele parţi, nu vad cum as putea avea o relaţie cu cineva.

*

Cum va puteţi dori o femeie muta?

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s