si ce urmari?


şi ce urmări o sa aibe campania asta pentru învinşi? Oare ce-aţi face voi? Ati fi mulţumiţi de prestaţia lui Gadea şi a lui Stan? A lu’ Ciutacu? A celorlalţi din echipa lor? A tuturor din echipa media care au intrat de bunăvoie şi nesiliţi de nimeni în acest plan? Ati considera ca au transmis mesajul vostru corect şi eficient? Eficace? Ca după 5 ani de spume la gura şi-au atins scopul? I-aţi plătit degeaba? Sau şi-au făcut bine treaba şi ăştialalţi au furat tot? L-aţi schimba pe Geoana sau l-aţi propune şi peste 5 ani? De ce l-aţi ales şi l-aţi propus dacă acu’ deja va gândiţi sa-l schimbaţi? Oare din calcule meschine de genul: mai bine asta prostănacu’,  îl manipulam cu toţii din umbra?

E bine sa continuaţi pe aceeaşi linie de comunicare: „ham-ham uaaa base, ham-ham uaa base, ham-ham uaa base! base şi cu nuţiii, spaima constitutii! ham-ham uaaa base”?

P.S. Vai dragilor, dar într-o ţară în care adulterul e unul din principalele moduri de diXXtractie; acolo unde morala bărbaţilor e mai laxa decât dulcolax (şi a femeilor şi-a luat avânt pe aceeaşi pârtie) unde aventurile de budoar sunt mai frecvente şi mai banale decât muştele pe timp de vara; unde mesagiuala, bipaiala, flirtuiala, tolaneala, datu de-a berbeleacu cu alţii decât partenerii  oficiali şi legitimaţi cu verigheta e fix ceea ce-ţi tre’be ca sa pari mai interesant; în aceasta ţară, în aceste condiţii voi credeţi ca tot bombănind de nuti o sa convingeţi pe cineva sa nu-l mai voteze pe base? Poate eventual sa-i faceţi sa creadă pe câţiva ca-i viril şi mai poate ca uite ce tare e, uite ce femei are! Cu asta o sa câştigaţi voi alegerile?  Sunteţi penibili dragilor, politicienilor, oamenilor de televiziune. Ajunşi la nivelul lui Vanghelie. Aproape îmi vine sa cred ca muriţi de invidie când o vedeţi.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s