Regele a murit. Pe cine punem in loc? … no.2


„astăzi eşti cineva dacă apari la televizor, nu apari la televizor dacă eşti cineva …”

hai, spuneţi-mi ca o sa va duceţi s-o vedeţi pe Moni sau pe Nico „Belluciu” la teatru. Pe Liviu de la L.A. … O sa va placa Comedia del’Arte cu Bahmu’ şi Prigoana în rolurile principale? Da? Sau hai sa organizam alegeri prezidenţiale, parlamentare şi generale trimestrial ca sa avem parte de un show electoral perpetuu, pane et circum pe vecie? Ce ziceţi? Vreţi? Când terminam banii, ii cotropim pe vecinii noştri Bulgari … ca doar n-o sa jucam pe vecie rolul naţiei care n-are treaba cu nimeni, nu?

Io zic sa ne reinventam … da-i în colo de dinozauri, la naiba … pai ce, n-avem şi noi şopârliţele noastre? Las, ca o sa crească ele mari … doar nici dinozaurii n-au apărut fix asa, la dimensiunea finala. Am auzit ca mulţi s-au născut din oua, ca găinile.  E adevărat? Hohoho! Hehehe! Asa ca …  Crudităţi precum Daniela, sau … mai ziceţi 🙂 … ca nu-mi aduc aminte, ele o sa ne tina cald pe post de dive, si o sa ne înfierbânte imaginaţia obosita. Seara o sa ne uitam cu totii la Aniela, şi o sa-i uram sa bată recordul Tinerilor şi Neliniştiţilor … pai da. Ia sa inventam noi serialul perpetuu … N-ati vrea s-o vedeţi pe Aniela bătrâna, alergata la nesfârşit de balerinu’ ala care-l joaca pe amorezu’ ei, cum ii zice, ala de e în juriu la emisiunea aia cu dansatori, de-o prezintă regele roacan- rolului … mda, ala … ziceţi mah, n-aţi vrea s-o vedeţi pe Aniela alergând sotanc, sotanc, pe la 75 de ani? Ati vrea voi, dar n-o sa mai apucaţi, pen’ ce ea e mai tânăra ca voi şi când ea o sa aibe 75 de ani voi o sa …. ştiţi voi, o sa vedeţi ce-i după uşa aia pe care a plecat şi Dinica.

Psst! Sa va mai zic ceva: după ce se duc ăştia bătrânii, n-o sa mai aibe lumea termen de comparaţie şi o sa devenim noi cei mai buni. A? Ce ziceţi? Tare, nu?

*

Copii o sa-i ceara autografe lui Moni, nu Mariei Tănase şi fetele – cochetele îşi doresc deja sa fie ca ea. Băieţeii pot lua exemplu de la mai marii partidelor; şi sa nu-mi spuneţi acum ca ei nu muncesc, baaa, habar n-aveţi cât trebuie sa-ţi pui mintea la contribuţie ca sa îmbârligi şi sa prosteşti peste 22 de milioane de romani? Sau … ne lăsam prea uşor? Ha?

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s