7 directori


Cei 7 directori (diverse specii şi subspecii de şefi) – superiorii mei şi angajaţii unui patron roman, conduc în redacţia mea o echipa formata din 2 redactori şi un fotograf. Acestei „echipe” de directori i se adaugă un Art Director şi un secretar general de redacţie. Ce mai, împreună conduc din greu 3 oameni, probabil atât de anevoie de stăpânit încât e nevoie de 7+1 directori şi un coordonator sa le supravegheze munca.

Cei 7 directori + 1 şi + 1 coordonator, se trezesc în fiecare dimineaţă şi vin la munca plini de speranţe ca ne vor îndruma mai bine, ca vor avea idei mai fructuoase,  ca vor găsi metode mai eficiente de coordonare a celor 3 subalterni ai lor. In acest scop cugeta ore în sir ascunşi în spatele monitoarelor, în micile acvarii în care am fost plasaţi anul asta. Unii se proptesc năvalnic şi zgomotos în tastaturile fragile – ah ce idee le-a venit!!! şi tocmai acum o notează! Altii casca zgomotos, în timp ce ceilalţi se plimba tulburaţi şi agitaţi pe diverse culoare. Unul vine bălăbănindu-şi bratele febril pe lângă corp:

„Cum staţi?”

„Pe scaun” – îmi vine sa-i spun, dar tac.  Eu chiar am treaba, el săracu – n-are, asa ca, îşi face.

Una face pe supărata, alta trage diverse sfori şi probabil  nimeni nu pleacă niciunde, nici la WC de frica sa nu-şi piardă scaunu’.

Încep sa formeze un grup aparte, în sine. Nu comunica intre ei şi nici noua nu ne comunica deciziile pe care le iau – probabil pentru ca printre ei nu exista niciun director de comunicare.

Ii urmăresc cu curiozitate, se înmulţesc în ritm rapid şi cu cât se înmulţesc mai mult cu atât sunt mai trişti, mai agitaţi, mai abătuţi.

Sper ca a fi director, nu-i o boala urata, ceva?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s