Barbatii insurati si nevoia de diversitate


Nevoia de diversitate a bărbaţilor însuraţi

Deunăzi, l-am întrebat pe unu’ însuratu’ care mă cîntărea din ochi şi din vorbe să vadă dacă e loc şi pentru el în lumea mea, în viața mea şi în alte alea ale mele, dacă s-a săturat de nevastă şi copii şi de aia-şi caută de treabă prin viața reală şi lumea virtuală, cu altele decît cea consacrată şi oficială. Răspunsul plin de năduf şi plin de venin, menit să mă îndoaie, să mă năucească şi să mă pună în colțul meu, și la locul meu definitiv, nu s-a lăsat aşteptat:

„la vîrsta asta nemăritatăăă? Păi să pupi tu picioarele cui te-o mai băga în seamă de acum. Te pomeneşti că mai stai şi cu părintii, o partidă adevărată pentru toţi bărbaţii ce mai! Ştiu ca în mintea ta îngustă şi plina de prejudecăţi o să-ţi fie greu sa înţelegi, dar nu m-am săturat de nevastă şi copii, vreau doar diversitate.” – şi-a încheiat el triumfător pledoaria pentru o viață deschisă noului şi împotriva fetelor ce nu vor pupa ele vreodată așa paradis cum ar fi fost cîteva ore petrecute cu el. Și-a asortat speech-ul cu o privire superioară de om intrat în rându’ lumii, şi prin față şi prin dos.

Aștepta un răspuns, un răspuns la nivelul lui de înțelegere. Ceva de genul: „băă, am casă, băă, dar n-o să stai tu în ea!”, ori: „și ce băăă dacă n-am casă și stau la părinți?” – ca să se dumirească ce are de cîștigat și ce are de pierdut în toată afacerea.  Or părea femeile oarecum penibile cînd se mărită pentru bani, dar ele pot invoca la nesfîrşit scuza lăuziei, a debilității fizice, a mamei perfecte și gospodinei de neegalat … în schimb … închipuiţi-vă cît de distruși, total nefolositori, caraghioși  se văd bărbații, de pe meterezul nostru, al femeilor, cand te caută si se caută la pungă în probleme de amor.

Eu, nesimțitoare, n-am zis nimic din ce se aștepta. În schimb am izbucnit în rîs mai instant decît caf’a’ aia instant. Zgomotos şi cu lacrimi. Abia i-am putut spune printre sughiţuri:

„Nevasta-tă ce zice de nevoia ta de diversitate?”

Și i-am întors spatele ca să nu mai aud șuvoiul de blesteme și înjurături.

Reclame

6 gânduri despre „Barbatii insurati si nevoia de diversitate

 1. oho, saracu’ bou!
  lu’ asta trebuia sa-i servesti o replica pe tacute,cu tot cu diversitate din plin, o singura data ca sa te tina minta si sa constate pe propria piele de ce nu te-ai maritat tu pana acum si in niciun caz cu-n bou frustrat ca el, pana la varsta asta ( matusalemica nu pari, ca nu gandesti ca o mamaita de 65 de ani!)

 2. cand n-au cu ce se cauta la punga! oricum iti bati prea mult cu capu’ cu individul asta, prea multa energie si timp risipit aiurea. nu-ti mai faci tu griji de nevestele lor ca se merita unul pe altul!

 3. In viata e bine sa fii pregatita sa intilnesti orice fel de caractere de oameni.Dar sper ca esti „calita” sa nu lasi asemenea incidente sa-ti stirbeasca personalitatea, care dupa parerea mea e f. frumoasa.

 4. Ce sa zic mai Laura… nevoia de importanta te aduce si in situatii d’astea… Daca dobitocul s-a dat la tine, probabil a avut un semnal. Nu conteaza de ce natura. Tu, Laura Ilica, in loc sa nu-l vezi, sa treci prin el, din nevoia de a-ti demonstra tie ca Esti, il bagi in seama, il provoci stiind ca omul fiind cretin, n-are sanse sa te combata decat asa cum, erai sigura, a facut-o si de aici pornesti, avand sacii in caruta, un razboi facil, de reclama, de cota, contra neica nimeni. Cine esti tu daca te pui la mintea unui zero care manat de excesul de hormoni si lipsa de minte si educatie, se da la o femeie care, poate, era pe gustul lui ? Asa faci cu toti cretinii care se dau la tine ? Sau asta a fost singurul si atunci iti este scuzabila reactia, tu asteptand un cavaler pe armasar alb. Cat despre barbatii insurati… Nici in afara casniciei n-o fac singuri… au nevoie de femei si gasesc berechet. 80 la suta dintre ele sunt maritate cf unui studiu social. Parerea mea este ca celelalte 20 la suta, n-au vrut sa recunoasca. Nici macar gandul ca ar…si ar, si ar, si ar…. Gata, te las sa savurezi compatimirile „sincere” ale celor cateva persoane care niciodata, dar niciodata nu s-au gandit sa-si insele partenerul din nevoia de diversitate. P.S. Nici macar n-am pomenit de adevaratul motiv pentru care procentul de femei care initiaza adulterul este covarsitor mai mare decat cel al barbatilor. Ar insemna sa atingem o latura „tabu” a femeilor…

  • cel mai mult imi place partea aia cu semnalul ascuns pe care noi femeile il trimitem barbatilor. Si cele violate, se stie, au vrut-o, doar ca dupa nu mai recunosc, nu?

   L-am prezentat aici ca pe un caz tipic de mascul care ragaie urat mirositor atunci cand strugurii se dovedesc a fi acri (si semnalele confuze …:))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s