Femei despre femei


„……. se reinventează tot timpul, acum e o mama model, înainte era o târfă; am aici o carte scrisa sigur de un admirator, o fi iubit-o mult pentru ca a urmărit-o peste tot vreo 15 ani, face în carte referiri foarte personale şi obscene, o carte care o prezintă ca ceea ce era pe vremea aceea, o târfă ……….. Madonna este … ei bine, ce am zis mai devreme ca e, nu mai zic o data ca se mai uita şi copii la televizor la ora asta ( pana acum 30 de secunde nu se uitau? sau ? .. te pomeneşti ca vroiai de fapt sa le atragi atenţia asupra afirmaţiei „e o târfă”?) … de-a dreptul machiavelica, nu este cameleonica, n-are o voce nemaipomenita, este o târfă …………”

Cam asa vorbea Liana Stanciu de dimineaţă despre Madonna.

Nu zău! Madonna e o târfă? Pe bune? Eşti sigura? Dupa ce criterii se stabileşte asta, nu m-am prins niciodată; poate, în coada intervenţiei tale televizate, trebuia sa ne descrii şi sistemul de referinţă.

Asa vorbesc femeile despre alte femei, bravos, ce sa mai zic? Asa se vorbeşte dimineaţa la televizor, pe la posturile astea TV mai gomoase, mai cu pretenţii.

Le doresc scădere a ratingului tot mai plăcută, salarii din ce în ce mai mici. Ţineţi-o tot asa, poate scăpăm de voi într-un final.

P.S. Nu-s fan Madonna, nu ma duc la concert, nu-i ascult muzica. Mi se par insa din ce in ce mai jenante aparitiile televizate ale persoanelor publice din RO, a celor care chipurile ar trebui sa aibe influenta, ceva de spus, o personalitate remarcabila, etc ……..

Reclame

2 gânduri despre „Femei despre femei

  1. mai, iar esti pe langa… intamplator am vazut-o si eu pe Liana Stanciu de dimineata la realitatea… si daca tot te-ai gasit si tu sa te bagi in seama pe subiect trebuia sa casti urechile mai bine ca femeia aia nu facea decat sa citeasca de pe coperta unei carti pe care o tinea in mana si in care exact asa se scrie, e pe tarabe si-o gasesti si tu. Nu-s fan nici madonna si nu ma dau in vant nici dupa liana stanciu, dimpotriva dar de dimineata chiar era ok ce spunea

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s