Activitati cultural-sportive


Stăteam ieri de vorbă cu o prietenă, lângă o limonadă și o tartă cu căpșuni. Şi de una și de alta, și de cunoștințe și de ce-am mai făcut de când nu ne-am văzut (luni bune). Şi despre ce-am mai văzut interesant și despre locurile frumoase pe care le-am vizitat. Şi despre bărbați.

Şi, deodată, ne pocnește revelația. Poc-Poc. Destui bărbați nu … se dau în vânt după activități cultural-artistice, cum erau cele despre care făcurăm vorbire mai nainte.  Dacă am fi fost cu niște bărbați la masă n-am fi vorbit noi atâta de poezie, poeți, filme,

English: Signature of american director Woody ...

Woody Allen și concertele alea kuul ce au loc în ultima vreme la București. Adică îs destui care greu îți propun – din proprie inițiativă – să mergi (cu ei) la un vernisaj, la un film la cinematecă, la un concert Haydn la Mogoşoaia la palat. De fapt nu-ți propun deloc. Nici nu le trece prin cap.  De aprind o lumânare parfumată sau un bețișor în așteptarea ta, poți fi sigură că și-au atins potențialul maxim. Că şi-au călcat mult pe inimă.  Nici intre ei nu fac chestii din astea Nu, nu mă refer la beţişoare, deşi …. deşi … deşi. Nu se adună să se ducă la film sau la teatru ca băieții. Cu băieţii. De muzee și expoziții … brrr, no way, să nu mai vorbim, vrei să devii persoana non-grata? Are you stupid man??? Ești handicapat??? Dar lasă, că nici măcar un meci de handbal sau o întrecere atletică n-o să vezi lângă ei.  Iar la meciuri o să te cheme ca să te trimită după bere.  În fond, oricât ar părea de ciudat … chiar de au terminat două facultăți și sunt manageri (cu M – majuscul), mulți preferă să înfunde canapeaua la televizor, eventual cu tine alături, și, deși ar comenta dacă te-ai uita la telenovele, înghit mai degrabă o personalitate de genul ăsta decât una „complicată” și „aeriană” care se hrănește cu muzică, film, teatru, pictură, cărți, concerte.

În fond, sarmalele cântăresc

Image via Wikipedia

mai mult decât un raft de cărți.

Depinde doar de tine ce alegi să trăieşti.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s