Entry for March 15, 2009 Sex and the city no.1


Oraşul asta abunda în oferte sexuale explicite:

„Mama, mama ce ţi-as face.”
„Mi-as trage-o cu tine toată noaptea.”
„Îţi place s-o sugi?”

…. făcute de diverşi, din absolut toate clasele sociale; dezinhibaţi atât de tare încât s-au dezechilibrat de tot şi au ajuns într-o ureche. De câte ori vad unul din asta care te priveşte surâzător şi te întreabă fără jena asa ceva, sunt profund convinsa ca are probleme adânci de care cu greu o sa mai treacă de acum înainte. Am fost şocată de existenta lor – a acestor tipi; a acestor probleme – în cele mai neaşteptate medii şi locuri, din primele mele zile aici ( sa nu ma înţelegeţi greşit; sexul e bun, sănătos, necesar, de dorit, etc, etc, etc). Am crezut ca vad asa ceva sau sunt expusa la asa ceva din cauza tinereţii, a lipsei de experienţă, a aerului nevinovat şi poate uşor provincial. Apoi am crezut ca e din cauza stilului vestimentar prea provocator şi am renunţat la el, adoptând unul clasic. Astăzi cred ca, de fapt, nu se face suficient sex prin spatele (sau în fata) zidurilor capitalei- asta ar fi un motiv; al doilea, romanii (bărbaţii) confunda îndrăzneala cu tupeul de prost gust, lipsa complexelor cu lipsa educaţiei, pudoarea cu lipsa apetitului sexual.

Romanii şi-o „bagă” peste tot, oricând şi orişicum.

Ii vezi din maşină; ei fiind în maşina de lângă, cum se uita la tine plini de un sictir magistral şi silabisesc clar şi răspicat: „Baga-mi-as p…….. în gura ta”. Bărbaţi, femei, nu contează, sunt pe ambele poziţii: ofertant şi primitor. Sărmanu’ organ e atât de intens folosit verbal încât e posibil sa fie foarte puţin folosit in realitate.

In afara de asta mai sunt cei ce îţi plătesc vreo poliţă punându-ti abrupt întrebări din gama asta; asta asa ca sa te facă – mai cred ei – sa te simţi prost. Ori în categoria femeilor nashpa, pe care le-ar f… o data şi atât.

Cred ca felul în care ne raportam la sex şi la persoanele cu care vrem sa facem asta arata clar nivelul de educaţie a populaţiei. Si ca o concluzie, nu cred ca stam foarte bine la asta …

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s