Entry for February 01, 2009 Capul si peretii


Dupa modul in care te abordeaza, barbatii se impart singuri in cateva categorii (in care mai apoi nu vor sa fie bagati, pe sistemul: „nu ma baga pe mine in aceeasi oala cu ceilalti”). Unii sunt golani, altii testeaza apele, pasamite ca si cum glumesc, daca le iese bine, daca nu au vrut sa fie doar amuzanti; unii viseaza la tine toata ziulica dar nu fac nimic sa-ti dai seama, asteapta sa te prinzi tu cumva de adancimea sentimentelor lor din miscarea norilor pe cer. Acestia mai din urma iti marturisesc tarziu, dupa ani si ani, pe la vreo petrecere, beti fiind: „mamaaa, eram cazut dupa tine”. Tu nu mai ai ce sa faci cu marturisirea ca ei s-au insurat si oricum momentul a trecut… Ii asculti totusi politicoasa, mai bifezi unu’ si treci mai departe.

Tot la capitolul mod de abordare se inscrie si subcapitolul „tehnica de abordare”. Intotdeauna m-au fascinat barbatii care te privesc pe sub genele mijite – aia de au – te masoara adanc si spun cu juma’ de gura, pe sub valatucul de fum de tigara:

„Tie iti trebe’ unu’ din ala sa te dea cu capu’ de pereti. Sa fie cu din alea cu up and down ca rezisti, duci mult. Vezi ca m-am prins – razi, am dreptate, inseamna ca-ti place”

De aici perplexitatea si nedumeririle mele – n-am altele ca-i duminica seara. Cum o fi aia sa te dea unu cu capu’ de pereti? N-a zis la propriu, ca nu cred ca putea. Se referea asa … la ce se referea chiar? Si de ce-or avea jumatate din barbati impresia asta? Ca o parte din femei de abea asteapta ping-pong-uri din astea, artistice cu capatana din dotare? Care-o fi farmecul, romantismul? De unde or deduce ei asta? Din cum stai picior peste picior? Din cele 7 fraze pe care le-ai spus incercand sa fii haioasa dar nu foarte evidenta? De ce asociaza fiinta ta cu un perete si mai ales capul pe care te-ai straduit sa-l bibilesti atata. Nu-mi dau seama, pe bune … Daca stie cineva, sa ma lamureasca, plizz …..

P.S.: Nu vreau sa ma dea nimeni cu capul de pereti. Nici la propriu, nici la figurat. Ca sa stim de o treaba de acum inainte.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s