Entry for October 21, 2007 – „Inainte de a fi, orice lucru este perfect” :)))))))))


…… De ce am vrea sa fie iar zăpada cum a fost, neîncepută, iar cei pe care ii iubim sa fie cum erau? Pentru ca înainte de a fi, orice lucru frumos este perfect. Apoi, cu fiecare clipa în care îl trăieşti, frumosul devine cunoscut, banal, uşor de ignorat. De ce era asa de bine pe vremea primului sărut, apoi el se transforma-n pupătură de forma, din obişnuintă? De ce în pat te-ntorci din ce în ce mai des cu spatele la omul pe care la-nceput ţi-l doreai aproape de tine sau chiar pe dinăuntrul tău?

Pentru ca el nu îţi mai e străin deloc; si nu mai simţi emoţii când îl întâlneşti; şi nu te temi de el, şi nu-l mai suspectezi deloc.

E vina lui ca ţi s-a dăruit. El n-a păstrat o parte pentru el. In felul asta, cunoscându-l peste tot, tu ai trecut prin el şi nu-l mai vezi, îţi este transparent. El e deja o etajera în interiorul tău, nu mişcă. Te sprijini uneori pe el, când ai nevoie. Doar dacă ar ceda sau ar pleca te-ar mai uimi.

Faci dragoste cu el şi nu mai e ce-a fost. Nu sexul e acela care s-a banalizat (la urma urmei este un instinct, ar trebui sa se repete întocmai ca intre Adam şi Eva). Împrejurările-s de vina. Acelaşi pat; aceeaşi ora; aceleaşi aşteptări.

Hai, scoate-ti masca. Mutate-n pădure.

Priveşte-ti diferit dorinţa. Opreşte-te din cum erai şi fa-te de nerecunoscut. Creează confuzie, uimire, curiozitate peste tot in jurul tău, iar cel sau cea cu care te culcai aseară va avea din nou o noapte frământată lângă tine.

……”
… zise Cristian Andrei, binecunoscutul doctor ….

i-auzi! :). Pare uşor din afara. E suficient atât?

„fa-te de nerecunoscut” – :)))

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s